حافظه

کاربرد

ندا نمی‌داند ایجنتوم حرف‌های هفتهٔ پیش او را به یاد دارد یا نه. این صفحه کلید «اجازهٔ استفاده از حافظه» را دارد که فعلاً فقط ترجیح شما را ذخیره می‌کند و نه استفاده از حافظه را کنترل می‌کند و نه چیزی را که به خاطر سپرده شده حذف می‌کند.

پیش از شروع

وارد حساب شوید و فضای کاری خود را انتخاب کنید. این تنظیم برای جایگاه شما در فضای کاری فعلی ذخیره می‌شود.

مراحل

  1. منوی حساب را در نوار کناری باز کنید و «تنظیمات» را انتخاب کنید (یا از میانبر «باز کردن تنظیمات» که در بخش «صفحه‌کلید» آمده استفاده کنید).
  2. در گروه «سفارشی‌سازی»، «حافظه» را انتخاب کنید.
  3. کلید «اجازهٔ استفاده از حافظه» را روشن یا خاموش کنید. توضیح آن: «از اطلاعات مرتبط در گفت‌وگوهای شما برای مفیدتر شدن پاسخ‌ها استفاده شود.»

این کلید فقط ترجیح شما را ذخیره می‌کند و فعلاً نه استفاده از حافظه را کنترل می‌کند و نه اطلاعات به‌خاطر‌سپرده‌شده را حذف می‌کند.

نتیجهٔ مورد انتظار

کلید به‌محض تغییر ذخیره می‌شود و دکمهٔ ذخیره ندارد. هر زمان بخواهید می‌توانید آن را دوباره تغییر دهید.

رفع مشکل

مشکل راه‌حل
تغییر ذخیره نمی‌شود پنجره‌ای با عنوان «خطا» دلیل ناموفق بودن ذخیره را نشان می‌دهد. «بستن» را بزنید، اتصال اینترنت را بررسی کنید و دوباره تلاش کنید. صفحه را دوباره باز کنید تا مقدار ذخیره‌شده را ببینید.

این راهنما مفید بود؟